« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Afspraak maken

 

Voor het maken van afspraken (met huisarts of praktijkondersteuner) en voor het aanvragen van visites kunt u ’s ochtends bellen tussen 08.00-12.00 uur.

De doktersassistente kan u vragen wat de reden is van uw bezoek, om zo het spreekuur beter te kunnen plannen. Het is mogelijk dat de assistente voorstelt dat er geen afspraak op de praktijk nodig is, maar dat de afspraak via beeldbellen wordt gedaan.

Voor een consult is 15 minuten gereserveerd, mocht u meer tijd nodig hebben dan kunt u dit doorgeven aan de doktersassistente. Wilt u meer dan één vraag met de dokter bespreken, overlegt u dan met de assistente of dit dan binnen de tijd van één consult kan. Het kan zijn dat de assistente u dan vraagt om een ruimere of nieuwe afspraak te maken. Wij doen dit in het belang van alle patiënten, op deze manier werkt u mee om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Onze assistente Karin Fabriek heeft de opleiding tot Spreekuur-Ondersteunster Huisarts afgerond en mag zelfstandig een aantal veelvoorkomende klachten afhandelen. Het kan dus zijn dat u op haar spreekuur wordt ingepland.

Het is momenteel niet mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Planning spreekuur
De assistent(e) is verantwoordelijk voor de planning van het spreekuur. Er zullen een aantal vragen worden gesteld, om zo goed mogelijk te kunnen inschatten hoe snel en door wie u moet worden gezien.

Zo proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en wordt u op het juiste spreekuur en de juiste tijd ingepland. De assistent(e) is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Telefoon: 0162-471800 

 


Telefonisch spreekuur

Vanaf 6 februari 2023 is het telefonisch spreekuur vervallen. Voor vragen of uitslagen kunt u ’s ochtends bellen met de assistente. U kunt ook een e-consult sturen via MijnGezondheid.net.

 


Spoedafspraak bij de praktijk

 

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct de praktijk bellen De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. 

Telefoon: 0162-471800 kies 1

 


Spoed buiten openingstijden

 

Bereikbaarheid avond, nacht en weekend

Vanaf 17.00- 08.00 uur en in het weekend kunt u voor spoedgevallen (uitsluitend na telefonisch contact) terecht op de Huisartsenpost Oosterhout, gevestigd achter het Amphia Ziekenhuis op de Pasteurlaan 9-A in Oosterhout. 

Adres: Parkeerplaats Amphia Ziekenhuis, Pasteurlaan 9, Oosterhout. U rijdt door tot achterop de parkeerplaats naar het aparte gebouw van de Huisartsenpost.

Telefoon: 0162-435000

Lees meer

 


Levensbedreigende situatie

 

Bij een levensbedreigende situatie belt u altijd 112