« terug naar vorige pagina

Inschrijven

Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Hierdoor hebben meerdere huisartsenpraktijken een stop op nieuwe patiënten in moeten stellen. Helaas hebben wij per 1 januari 2022 moeten besluiten, mede door de grote toestroom van patiënten in de afgelopen periode, weer een stop in te stellen.

Dat betekent dat wij momenteel geen nieuwe patiënten meer aannemen. Een uitzondering daarop kan alleen gemaakt worden indien een ander gezinslid al ingeschreven is in onze praktijk en er daardoor de wens is om alle gezinsleden bij dezelfde huisarts in te schrijven. In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente.

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

De huisartsen in Oosterhout houden centraal bij welke praktijken nieuwe patiënten aannemen (“Open”) of dit momenteel niet doen (“Dicht”). U kunt dit overzicht vinden op: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X_qgG8JYkEpBm3pP3y-rtIaJ_oMmen9yG_EZ-WyqsLA/edit?usp=sharing