« terug naar vorige pagina

Reizigersadvies en vaccinaties

Ook voor reizigersadvies én vaccinaties bent u van harte welkom!

Dokter De Lange heeft een speciale opleiding tot Reizigersgeneeskundige gevolgd. Zowel eigen patiënten als ook patiënten uit andere praktijken kunnen bij ons terecht voor advisering en het toedienen van vaccinaties. Als u geen patiënt bent bij ons in de praktijk, checkt u dan eerst of uw eigen huisarts ook reizigersadviezen geeft.

Gele Koorts

Een extra service is dat wij ook de zogenaamde “Gele Koorts-vaccinatie” kunnen geven, die voor het bezoeken van enkele landen noodzakelijk is.

Procedure

U kunt voor een reizigersadvies of vaccinatie een intakeformulier ophalen bij onze assistente. Doet u dit ruimschoots voor vertrek (voor sommige vaccinaties dient u meerdere keren terug te komen voor goede bescherming op reis). Naar aanleiding van het ingevulde formulier zal de dokter een advies op maat samenstellen. 

Kosten

Het reizigersadvies dient contant of per pin afgerekend te worden bij de assistente. De kosten zijn inclusief het advies en het toedienen van alle vaccinaties. De kosten worden vaak vergoed in een aanvullend pakket van uw zorgverzekeraar. Dit kan per zorgverzekeraar verschillen, kijkt u daarvoor uw polis na. U krijgt van ons in ieder geval een factuur die u zonodig kunt gebruiken voor uw zorgverzekering.

De kosten van een reizigersadvies (incl. evt. vaccinatie) bedragen € 32,00. 

De kosten voor een Gele Koorts-vaccinatie bedragen € 60,00.

Een eventueel gewenst vaccinatieboekje kost € 6,50.