Meer informatie

 • In verband met het coronavirus zijn er een aantal aanpassingen in onze praktijk. We proberen hiermee verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ook willen we zorg kunnen bieden aan patiënten die dit het meest nodig hebben. De aanpassingen zijn de volgende:

  • Loop niet de praktijk binnen zonder eerst telefonisch contact te hebben gehad met de doktersassistente.
  • Heeft u vragen of zorg nodig? Bel dan in ieder geval naar de doktersassistente.
        Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is. Bijvoorbeeld:
        – U krijgt een zelfzorgadvies, eventueel met een telefonische controle.
        – U krijgt een telefonisch consult met de huisarts, eventueel middels videobellen.
        – U krijgt een afspraak op het spreekuur. Wees dan op tijd, maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig zijn. Kom indien mogelijk alleen naar onze praktijk!
  •      – Indien nodig zal u thuis door de huisarts bezocht worden. 
  • Als u een controle heeft staan voor diabetes, CVRM, astma en COPD, dan worden deze vervangen door een telefonische      afspraak. Afspraken voor een longfunctiecontrole, bloeddrukmetingen en voetcontroles zullen vervallen.
  • Het is op dit moment niet mogelijk om online afspraken te maken.
  • Het spreekuur van de praktijkondersteuner GGz wordt vervangen door een videoconsult of een telefonische afspraak.
  • Het spreekuur van de praktijkondersteuner Ouderen wordt vervangen door een telefonische afspraak of als dat kan een videoconsult. 
 • Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

  Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

  Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

  Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

  Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

  Download hier het klachtenformulier van onze praktijk

 • Klik hier om het privacystatement van onze praktijk te lezen

  Lees meer

 • Mensen die de afgelopen jaren hebben aangegeven de griepvaccinatie niet te willen ontvangen en die dit jaar alsnog in aanmerking zouden willen komen voor een griepvaccinatie, kunnen dit bij de assistente aangeven vóór 1 juni 2020. Na deze datum kunnen wij het griepvaccin niet meer voor u bestellen en dus niet garanderen dat u alsnog een griepvaccinatie kunt krijgen.

 • Dit najaar start de vaccinatie tegen pneumokokken voor personen van 73 t/m 79 jaar (geboortejaar 1941 t/m 1947).

  Pneumokokkenziekte is een verzamelnaam voor ziekten die worden veroorzaakt door een bacterie. Veel mensen dragen deze bacterie tijdelijk bij zich. Deze bacterie kan verschillende ziektebeelden veroorzaken, zoals oor- en longontsteking. Als deze bacterie in de bloedbaan of in het zenuwstelstel komt, kan deze ook  zeer ernstige ziektebeelden veroorzaken, zoals bloedvergiftiging en hersenvliesontsteking. De ziekte komt het meest voor bij kinderen en ouderen.

  De vaccinatie beschermt tegen 23 veel voorkomende typen pneumokokken. Hiermee wordt niet alle ziekte door pneumokokken uitgebannen, maar het kan wel een groot aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen voorkomen. De vaccinatie zal iedere 5 jaar herhaald moeten worden.

  Voor meer informatie kijk op de onderstaande link van het RIVM

  Indien u dit jaar in aanmerking komt voor deze vaccinatie, ontvangt u van ons in het najaar een brief, gelijktijdig met de uitnodiging voor de griepprik.

  Lees meer